COVID-19 UPDATEDe winkels en horeca zijn geopend!

Black friday 2019 in De Passage

De officiële datum voor Black Friday is 29 november 2019! Zorg ervoor dat je geen enkele Black Friday deal mist door ons te volgen op al onze social media kanalen. Wij delen de beste Black Friday deals zodra ze zijn aangekondigd. Hoe sneller je het weet, hoe beter je in staat zult zijn om je Black Friday shopping list compleet te maken!

 

Black Friday 2018 in De Passage was een groot succes. De drukte van het winkelend publiek en de mooie aankleding zorgden voor een prachtige sfeer. Uiteraard hadden de winkels vele knallende aanbiedingen.

Ook dit jaar hebben wij weer een flyer met vele spectaculaire aanbiedingen. Houd hiervoor de onze website en social media in de gaten! Bij besteding van €50,- tijdens Black Friday mag je een gratis Passage Shopper Bag ophalen bij ons promoteam. op=op!

Wil je meer weten over de historie en de verhalen van De Passage? Kijk dan op www.depassage.nl of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief deelt De Passage bijzondere historische verhalen met je.

De Passage is een unieke winkelpassage bestaande uit twee delen met beiden hun eigen bijzondere architectuur. Met ruim 50 winkels is deze bijzondere winkelpassage een bezoek meer dan waard. De Passage bevindt zich middenin het centrum van Den Haag en is met het openbaar vervoer heel gemakkelijk te bereiken. Parkeergarages bevinden zich op loopafstand.

Deel dit ook op social media!

Meer relevante berichten

0
YOUR CART
  • No products in the cart.