Black Friday 2019

Black Friday 2019

De officiële datum voor Black Friday is 29 november 2019! Zorg ervoor dat je geen enkele Black Friday deal mist door ons te volgen op al onze social media kanalen. Wij delen de beste Black Friday deals zodra ze zijn aangekondigd. Hoe sneller je het weet, hoe beter je in staat zult zijn om je Black Friday shopping list compleet te maken!

Black Friday 2018 in De Passage was een groot succes. De drukte van het winkelend publiek en de mooie aankleding zorgden voor een prachtige sfeer. Uiteraard hadden de winkels vele knallende aanbiedingen.

Ook dit jaar hebben wij weer een flyer met vele spectaculaire aanbiedingen. Houd hiervoor de onze website en social media in de gaten! Bij besteding van €50,- tijdens Black Friday mag je een gratis Passage Shopper Bag ophalen bij ons promoteam. op=op!

Black Friday 2018

Black Friday in De Passage was een groot succes. De drukte van het winkelend publiek bracht een prachtige sfeer met zich mee. Ons promo team heeft de hele dag vol energie gezorgd voor het verspreiden van extra korting. Er werd volop geshopt en de winkels hadden extra hun best gedaan om de boel mooi aan te kleden. 

Tijdens Black Friday zullen onze promo dames flyers uitdelen in De Passage. Op deze flyers staan kortingcoupons die je kunt inleveren bij onze winkels in de Passage. Je ontvangt niet alleen de korting die op de coupon staat, maar je maakt bij een selectie winkels ook kans op een mooie exclusieve De Passage Shopper Bag!

Aankomende vrijdag is het zover: Black Friday! Tijd om het kerst shopping seizoen in te luiden. In het stadscentrum zullen er verschillende leuke kortingen en deals worden aangeboden, dus mis het niet!

Black Friday is de dag dat officieel het Kerst Shopping seizoen wordt ingewijd. Dit wordt door onze winkels gedaan door speciale aanbiedingen en kortingen. De naam Black Friday werd voor het eerst in 1966 geïntroduceerd door Earl Apfelbaum, een handelaar in postzegels. Hij gaf aan dat ‘Black Friday’ een term was die werd gebruikt door de politie in Philadelphia. Zij gebruikte de term om de verkeersdrukte rond Thanksgiving aan te duiden.

Ontdek dit jaar Black Friday in De Passage. Of je nou opzoek bent naar een gezellige plek om een kopje koffie te drinken, of een leuke kersttrui, bij De Passage ben je door de diversiteit aan winkels aan het juiste adres. Er zullen veel speciale deals en kortingen zijn in de binnenstad van Den Haag deze dag, dus wees erbij! Als je benieuwd bent welke winkels mee zullen doen aan de Black Friday actie, houd dan onze sociale media in de gaten.