Battle At De Passage

Battle @ De Passage 20 juli 2018

Afgelopen vrijdag 20-07-2018 was er weer De Battle @ De Passage in samenwerking met het Haags Hip Hop Centrum, het was warm maar zeer succesvol, iedereen bedankt voor het komen. Foto’s van de Battle @ De Passage van 20 juli 2018 staan hier: https://www.depassage.nl/fotos-battle-de-passage-20-juli-2018/

Battle @ De Passage 11 augustus

Foto’s van het succesvolle breakdance evenement in De Passage staan hier. Binnenkort volgt de aftermovie. Meer informatie: https://www.depassage.nl/fotos-battle-at-de-passage/

Tweede editie Battle in De Passage

Deze vrijdag in De Passage Den Haag ! De tweede editie van de Battle at De Passage. Een toffe 2on2 battle in een monumentale omgeving in hartje Den Haag.
Kom langs en doe mee! Misschien win jij wel de hoofdprijs van €200,-!

Het Haags Hip Hop Centrum en De Passage

Het Haags Hiphop Centrum (H3C) en de Passage Den Haag slaan de handen ineen en zullen op vrijdag 9 juni een uniek event neer zetten; een breakdance battle waarin 20 duo’s tegen elkaar zullen strijden. Een avond waarin de kunst van het breakdancen centraal staat samen met goede muziek en een prachtige locatie. Het event vindt plaats midden in de Passage, een UNESCO gewaardeerde locatie die meer dan 100 jaar oud is. Een unieke combinatie van dans en architectuur.

Het Haags Hiphop centrum is een culturele instelling waarin creatievelingen aan de slag kunnen met alle elementen van hiphop; breakdance, graffiti, DJ en rap.

H3C biedt een groot aanbod aan van verschillende lessen en houdt zich ook bezig met het samenstellen van diverse selectie- en wedstrijdteams. De Passage en H3C werken voor dit event graag samen om talent in deze stroming te stimuleren.

Vrijdag 9 juni Breakdance Battles in De Passage

Vrijdag 9 juni vanaf 19:00 Breakdance battles in De Passage Den Haag, georganiseerd door het Haags Hiphop Centrum. Één van de juryleden, de Haagse Kid Colombia, geeft hier een voorproefje van wat jullie die dag kunnen verwachten: een dansspektakel in een prachtige omgeving!

Neem een kijkje hieronder of in het Facebook evenement voor meer informatie.
https://www.facebook.com/events/1899199580334880/

B-Boy Battle At De Passage

Vrijdag 9 juni zal het Haags Hiphop Centrum i.s.m. De Passage het weekend spectaculair inluiden met een breakdance battle voor duo’s! Dus verplaats je vrijdagmiddag borrel naar De Passage en geniet mee van een aantal dikke dansmoves op deze prachtige monumentale locatie.

Host: David
DJ: Mistasweet
Jury: Kid Colombia (Hustle Kidz/Styles Confidential)
Menno (Huslte Kidz/Red Bull BC One allstars)
Wilson (Soul Mavericks, UK)
Prijs voor de winnaars+2e plaats: Goodiebags, stay tuned voor de inhoud 😉

Tijdschema
19:00 jamsessie/opwarmen
19:30 start preselection (1 run per danser)
20:30 start top 8 (1 run per danser)
20:50 halve finales (2 runs per danser)
21:10 judge showcase
21:15 finale (2 runs per danser)
21:30 einde event

Wil je meedoen aan deze battle? Stuur dan een mailtje met jouw naam en die van jouw partner naar inschrijven@aight.nu 
Er kunnen maximaal 16 duo’s inschrijven voor de battles.