2017

Kerstkoor in De Passage

Kerst brochure

In onze winkels in De Passage is een speciale kerstbrochure te vinden met diverse aanbiedingen van o.a. DOKHop & StorkSam FridayVan OsOWN DaysThe Body Shop en Popocatepetl.

Fotowedstrijd Kerstboom De Passage

Maak jij de mooiste foto van onze kerstboom in De Passage? Doe dan mee met onze fotowedstrijd en WIN een overnachting in Novotel Den Haag City Center! Stuur tot 7 januari 2018 jouw mooiste foto van de grote kerstboom in De Passage naar: foto@depassage.nl of tag ons op Facebook: @PassageDenHaag of Instagram: @depassagethehague en maak kans op een overnachting in het Novotel hotel!

Op vrijdag 22 december tussen 18:00 en 20:00 serveren wij tijdens het foto’s maken koffie, thee en chocolademelk.

Feestdagen agenda 2017

Vier de komende feestdagen in de Passage met onze inpakservice, koren, theater en nog veel meer gezelligheid!

Opbouw van de Kerstboom

Hij staat weer! De feestdagen komen er weer aan en zoals ieder jaar hebben we weer een prachtige kerstboom staan in De Passage. Rondom Sinterklaas en Kerst zijn er diverse activiteiten en natuurlijk geweldige kortingsacties in de winkels. Kom gezellig langs!

Openingstijden Feestdagen 2017

De komende feestdagen hebben we weer aangepaste openingstijden, zie het schema hieronder voor meer informatie of kijk op www.depassage.nl

2016

ShoppingNight Den Haag Pers Tour
We zijn net klaar met de pers tour voor ShoppingNight Den Haag! Vergeet niet om 28 juni in je agenda te zetten voor een leuke avond!
ShoppingNight Den Haag – De Passage
Dit jaar is het eindelijk zover: ShoppingNight Den Haag en Parkpop Downtown vallen op dezelfde dag! Op vrijdag 28 juni a.s. zal het grootste shoppingevenement van Nederland daardoor volledig in het teken staan van muziek!
Hearts up!
De drie prachtige harten zijn vanuit elke ingang te bewonderen.
Valentijnsdag
De Passage en haar winkels heten je van harte welkom tijdens Valentijnsdag. Gezellig struinen door de gangen van De Passage om vervolgens bij te komen met een heerlijk kopje koffie.
LED-scherm De Passage
Vanaf 24 januari is er op de gevel van De Passage een verbluffend dubbelzijdig LED-scherm met ambient effect te zien. Deze biedt een extra dimensie aan De Passage en de Grote Marktstraat.
December inpakservice
Een mooi ingepakt cadeau draagt bij aan de beleving van het
 geven én krijgen van een cadeau. Daarom biedt De Passage op de volgende dagen een inpakservice aan.
TINK AMAZING SHOP WINDOWS THE HAGUE 2018
Stem, zoek en win Als bezoeker van TINK kan je zelf bepalen welke etalages de publieksprijs gaan winnen. Dit kan je doen door met de TINKflyer in de hand de route te lopen en op
Een succesvolle Black Friday
We willen graag iedereen bedanken die is gekomen naar Black Friday in De Passage en Den Haag centrum. We hopen dat iedereen is geslaagd en het is tijd om naar de mooie feestdagen toe te
Black Friday Deals
Tijdens Black Friday zullen onze promo dames flyers uitdelen in De Passage. Op deze flyers staan kortingcoupons die je kunt inleveren bij onze winkels in de Passage. Je ontvangt niet alleen de korting die op