Paprika

Voor de zelfbewuste, ronde vrouw met maat 44 tot 54, is er Paprika. De oprichters wilden een revolutie teweegbrengen in de modewereld, met frisse en aangepaste kleding voor ronde vrouwen. En met succes! Inmiddels zijn er 81 winkels verspreid door de Benelux. In De Passage gaat de eerste Nederlandse Paprika-boetiek van start.

About this store

WinkelPaprika
WatMode voor vrouwen met maat 44 tot 54.
Sinds 2003, in België.
Benelux-marktleider in mode voor vrouwen met rondingen.

Een bezoekje

aan Paprika valt direct te kenschetsen als binnenstappen in een prettige, gemoedelijke ambiance, waar je je direct thuis voelt. De verkoopsters zijn zorgvuldig opgeleid om je te helpen bij het uitzoeken van een perfect passend outfit en komen met stijlvolle, verassende suggesties. Altijd al gedacht dat zo’n leuke kokerrok jou nóóit zou staan? Je zult er nog van opkijken wat je allemaal wel niet prachtig dragen kan!

De collectie

is trendy en biedt een complete look, inclusief bijpassende accessoires. De stijl is jeugdig en vrouwelijk, casual en zakelijk en geschikt voor speciale gelegenheden of vrije tijd. Rokken, tunieken, T-shirts en tops, hemden en bloezen, gilets, truien, broeken en jeans, mantels en jassen, leuke sjaals en kleurrijke leggings: Paprika heeft het allemaal. Ga je vanaf nu bij Paprika shoppen, grote kans dat jij gaat horen: “Wat zie jij er goed uit!”

Nieuw van paprika

Kun je dan verklappen. Of je bewaart het geheim voor jezelf. Dat hebben oprichters Jacques Hayez en Fabienne Bulteel destijds goed bekeken: we gaan vrouwen met rondingen verzekeren van een unieke en moderne look, die perfect aan hun figuur is aangepast. Fijn dat we in Nederland nu ook van die missie mogen meegenieten.

Openingstijden

Address

Paprika

Passage 62

2511 AE