Suite Novotel

In vele landen binnen en buiten Europa al een hit, nu ook in Nederland een feit. Vol trots kondigt De Passage de allereerste Nederlandse Suite Novotel aan: een voor Nederland nieuwe, unieke vorm van hotelbeleving. Suite Novotel Den Haag City Centre biedt suites speciaal voor mensen die langer van huis zijn. Laag geprijsd en 24 uur per dag beschikbaar.

Over deze winkel:

Winkel Suite Novotel
Wat Unieke, vernieuwde long stay-hotelbeleving.
Van toen Ouderwets nachtje logeren.
Van nu Langer verblijven in een hotel.

Een bezoekje

aan Suite Novotel is de moeite waard wanneer je een appartement wilt voor een korte tijd, of omgedraaid, een hotelkamer voor een langere tijd. Een suite, maar dan voor weinig geld. Alle suites zijn 30 m² en kunnen naar ieders behoefte (rust, ontspanning, werk) worden aangepast en bieden fantastische services. Zo geniet je in volledige vrijheid en zelfstandigheid van je verblijf.

De services

zijn eindeloos en voortreffelijk. Iedere kamer beschikt over een magnetron, koelkast, waterkoker, thee en koffie, een douche en ligbad. Draadloos internet is altijd gratis beschikbaar, net als de Suite Box voor internet, bellen naar vaste binnenlandse lijnen, films, muziek en games. De restauratie is op elk gewenst moment van de dag en nacht open. Gezinnen met kinderen krijgen fikse kortingen.

Het concept

van Suite Novotel is gebaseerd op het maatschappelijk gegeven dat werk en privé steeds meer door elkaar lopen. Hierdoor veranderen de behoeftes van hotelgasten. Suite Novotel speelt daar op in. Zo zijn de suites flexibel in te richten, zodat gasten die wat langer weg zijn van huis een eigen omgeving kunnen creëren. Sinds 2010 is Suite Novotel tot 30 vestigingen uitgegroeid, over 9 landen verspreid.

Openingstijden:

24/7
Inchecken: vanaf 14h00
Uitchecken: tot 12h00

Adresgegevens:

Suite Novotel

Grote Marktstraat 46

2511 BJ Den Haag