Xenos

Weet je nog, dat Xenos in de jaren tachtig steeds meer in het Nederlandse straatbeeld verscheen? Je kon er van die lekkere, plakkerige sesamcrackers kopen, bamboe opbergboxen en heel veel leuke tekenspullen voor weinig geld. En nog altijd in de 21e eeuw is de winkel ideaal voor allerlei leuke hebbedingetjes, grappige cadeautjes en bruikbare huis-, tuin- en keukenspullen. Niet flitsend, exclusief en hypermodern, wel betaalbaar, handig en decoratief.

Over deze winkel:

Winkel Xenos
Wat Allerhande cadeaus en huis-, tuin- en keukenspullen.
Van toen Sinds 1973, naar een winkelformule uit de VS.
Van nu Meer dan 230 filialen in Nederland en Duitsland.

Een bezoekje

aan Xenos in De Passage is een must om lekker te struinen voor iets wat je gericht zocht of waar je ineens tot je genoegen op stuit. Kom je voor een vrolijk, nieuw rolgordijntje voor de kinderkamer, doe je ook nog van die mooie, lange kaarsen in je mandje. De prijzen zijn namelijk zo prettig laag!

De collectie

behelst echt van alles en nog wat. Niet voor niks betekent Xenos ‘vreemd’ in het Grieks. Zoals de winkel het zelf verwoordt: de collectie is trendy, voordelig, decoratief, verrassend, praktisch en lekker. Wist je bijvoorbeeld dat je er ook een complete food-afdeling met wereldgerechten vindt? Probeer eens een pastasaus van Xenos, die zijn echt lekker en wederom, scherp geprijsd.

Geluk

is als dingen lukken, zegt men wel. Moet je lekker de Xenos voor binnenwandelen, daar slaag je altijd. En vrolijk dat je er van wordt! De nieuwste winkel in De Passage is ook nog eens erg ruim, met brede gangpaden en zoals we gewend zijn van de Xenos, praktisch op thema ingerichte schappen.

Opening hours:

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 17:00

Adresgegevens:

Xenos

Spuistraat 31

2511 BC Den Haag