Jura Jewelry

Welcome bij JURA Fine Jewelry Boutique!

Jura Fine Jewelry Boutique presenteert werelds meest hoogstaande Juwelen. Jura’s carrière begint als Ingenieur en later volgt hij zijn grootste passie als professionele Jazz & Blues muzikant. Hij kon zich nooit bedenken dat hij uit zal groeien tot een van de meest geprezen diamant zetters in de wereld. Zijn technische inzicht gecombineerd met zijn artistieke vermogen, groeide uit tot een van de werelds meest geavanceerde diamantzet technieken ooit volbracht!

Door zijn jarenlang toewijding aan het ontwikkelen van geavanceerde gereedschap en zettechnieken, introduceerde Jura innovatieve ideeën om vervolgens het vakgebied tot op het hoogste niveau te tillen. Jura heeft door zijn buitengewone kijk op techniek, streven naar kwaliteit en precisie, op wereldniveau, een ware revolutie teweeg gebracht. In 2003, richtte JURA zijn eigen diamantzetters atelier op, waar hij achter de schermen, sinds jaar en dag, zijn unieke zetwerk uitvoert voor de grootste namen wereldwijd. De tijd is nu aangebroken om zijn creaties te introduceren bij diegenen die daar ware betekenis aan geven!

Samen met zijn dochter, Xenia en een toegewijd team van professionals, opgeleid door Jura persoonlijk, opent Jura zijn eerste “JURA Fine Jewelry Boutique” en dat op een van de mooist & historische winkellocaties in Nederland, “De Passage” in Den Haag! Wij geloven niet in massaproductie… Unieke sieraden verdienen persoonlijke aandacht en zorg tot in de kleinste detail! Kwaliteit staat bij ons voorop en dat ziet u terug in elk aspect van onze creaties. Elk stuk wordt naar uw wens ontworpen en vervaardigd in ons eigen atelier in Nederland.

“Meest gekoesterde juwelen staan symbool voor prachtige herinneringen die wij delen met onze geliefden. Zij staan voor tijdloze schoonheid. Zulke juwelen zijn van onschatbare waarde en worden doorgegeven aan de volgende generatie. Het is een grote eer, hier deel van uit te mogen maken!“

Wij werken alleen op afspraak. Zo kunnen wij u onze oprechte aandacht en service garanderen. In alle comfort van onze prachtige boutique nemen wij u mee in Jura’s unieke wereld van creatie om samen met u een persoonlijk juweel te verwezenlijken!

Voor afspraak;
Mail: info@jurajewelry.com
Tel.nr. / WhatsApp: +31 (0)6 24394354
Website: www.jurajewelry.com

Bezoekadres:
Passage 23
2511AB Den Haag

Openingstijden:
Dinsdag-Zaterdag: 10:00 -18:00
Zondag & Maandag: Closed

Jura Jewelry openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Adresgegevens

Jura Jewelry

Passage 23

2511 AE Den Haag

appointment@jurajewelry.com

Bezoek onze website

    0
    YOUR CART
    • No products in the cart.