Leonidas

Ze zijn wereldberoemd en dat proef je ook meteen: de Belgische pralines en bonbons van Leonidas zijn topstukken van verrukkelijke chocolade en beeldige ingrediënten zoals Morello-kersen uit de Périgord en walnoten uit Grenoble. Alleen het beste en het mooiste, en dat dan verwerkt in klassiekers als ‘de witte manon’, ‘de pure mystère’ of de ‘princesse enrobbée’. Een klassieker je niet mag overslaan, in De Passage.

About this store

Leonidas
Belgische chocoladekunst.
Klassiekers zoals de manon en de truffel.
Chocoladelollies en mooie feestdagen-specials.

Een bezoekje

aan Leonidas in De Passage begint met watertanden voor de prachtige etalage. Oooohh… als dit maar goed gaat. Je had je nog zó voorgenomen om alléén een mooi geschenkdoosje voor je schoonmoeder te kopen, een half pondje maar. Maar toen zag je die mooie cadeaublikken in de vorm van huisjes, die chocolademelk-stokjes, die leuke marsepeinen aardbeitjes… Afijn. Hoe dat afloopt weten we allemaal.

De collectie

van Leonidas is vrij constant – je kunt dus altijd weer terugvallen op je favorieten – maar er zijn ook regelmatig noviteiten: letters, lollies, nieuwe geschenkverpakkingen, luxe chocoladebuiscuits. Verliefd? Neem dan het schattige verlours doosje in de vorm van een hartje, gevuld met één hartvormig bonbonnetje… Geluksmomentje!

De service en aandacht

van Leonidas – naast de mooie ingrediënten, de pure kwaliteit – is een attractie op zich: met handschoenen worden de bonbonnetjes en pralines voor je uit de vitrines geplukt, je mag ze per stuk zelf uitkiezen. Een feestje op zich.

Leonidas openingstijden
Maandag
13:00 – 18:00
Dinsdag
10:00 – 18:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 21:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
Gesloten

Adresgegevens

Leonidas

Passage 26

2511 AD Den Haag

0703649608

    0
    YOUR CART
    • No products in the cart.