We Are Labels

WE ARE LABELS DEN HAAG

Onlangs is WE ARE LABELS verhuisd naar een grotere winkelruimte in de passage in Den Haag. Het pand bevindt zich tegenover de APPLE store, heeft twee verdiepingen en een moderne en frisse uitstraling. Bij WE ARE LABELS vind je grote internationale modemerken zoals Lacoste, Dickies en Levi’s, maar kun je ook terecht voor lokale brands die inspelen op de allerlaatste trends. Bovendien heeft WE ARE LABELS ook drie eigen merken. De merken Nous Sommes Labels, WAL & NSL zijn fashionable én affordable. Naast Den Haag heeft WE ARE LABELS stores in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Antwerpen en Gent.

De Passage

“Zelf ben ik geboren en getogen in Den Haag”, zegt WE ARE LABELS oprichter Pieter-Bas Broeke opgetogen. “Dat maakt het uiteraard extra bijzonder om ook hier onze store te hebben”. De Passage is niet alleen prachtig om te zien, maar ook van origine het oudste winkelpand van Nederland. Met klassieke arcades en glazen koepels is het gebouw en pand van WE ARE LABELS Den Haag dan ook zeer indrukwekkend.

WE ARE LABELS

Het straatbeeld in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Gent en Antwerpen kan niet langer bedacht worden zonder WE ARE LABELS. Het Nederlandse modebedrijf opende eind 2010 haar eerste boetiek in de Utrechtsestraat in Amsterdam. In razendsnel tempo kwamen daar nog eens een webshop en inmiddels 11 winkels bij. We Are Labels heeft een sterke en unieke brand DNA en creëert eigen content die hier perfect op aansluit. Bovendien komen er met acht collecties per jaar wekelijks nieuwe items binnen en blijft het aanbod zo enorm gevarieerd. Het jonge team van WE ARE LABELS is divers, sociaal en behulpzaam. Bij WE ARE LABELS is iedereen welkom.

Bij We Are Labels Den Haag vind je onder andere de volgende merken: MinimummbyM, Moss Copenhagen, Suit, Modström, Another-Label, KronstadtLevi’sSelected Homme.

We Are Labels openingstijden
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
11:00 - 18:00
    0
    YOUR CART
    • No products in the cart.