COVID-19 UPDATEDe winkels en horeca zijn geopend!

We Are Labels

We Are Labels Den Haag

In het historische pand De Passage zit We Are Labels. Bij We Are Labels Den Haag vind je kleine en internationale modemerken voor dames en heren. Daarnaast kan je er terecht voor een mooie selectie aan gifts, accessoires en natuurlijke verzorgingsproducten. De collectie van We Are Labels is fashionable én affordable, daarom is 80% van de collectie geprijsd tussen de € 40 en € 80. Naast Den Haag heeft We Are Labels stores in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Amstelveen.

De Passage 

“Zelf ben ik geboren en getogen in Den Haag”, zegt We Are Labels oprichter Pieter-Bas Broeke opgetogen. “Dat maakt het uiteraard extra bijzonder om daar nu ook onze store te hebben”. De Passage is niet alleen prachtig om te zien, maar ook van origine het oudste winkelpand van Nederland. Het prachtige gebouw is dan ook niet voor niks een gewaardeerd UNESCO monument. Met klassieke arcades en glazen koepels is het gebouw en pand van We Are Labels Den Haag dan ook zeer indrukwekkend. Ondanks de grootte behoudt We Are Labels de unieke look en feel van een New Yorkse concept store. Het jonge team van We Are Labels staat te springen om Den Haag eindelijk te kunnen betreden.

We Are Labels

Het straatbeeld in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen kan niet langer bedacht worden zonder We Are Labels. Het Nederlandse modebedrijf opende eind 2010 haar eerste boetiek in de Utrechtsestraat in Amsterdam. In razendsnel tempo kwamen daar nog eens een webshop en negen winkels bij in Amsterdam, Rotterdam, Amstelveen, Antwerpen en soon to be opened: Den Haag. Bij We Are Labels vind je kleine en internationale modemerken voor dames en heren. Daarnaast vind je bij We Are Labels een mooie selectie aan gifts en accessoires. Bovendien voegt het modebedrijf op geregelde basis nieuwe merken aan zijn collectie toe. We Are Labels heeft een sterke en unieke brand DNA en creëert eigen content die hier perfect op aansluit. De collectie van We Are Labels is on-trend én affordable, daarom is 80% van de collectie geprijsd tussen de € 40 en € 80. Bovendien komen er met acht collecties per jaar wekelijks nieuwe items binnen en blijft het aanbod zo enorm gevarieerd. We Are Labels biedt hiermee een onderscheidend concept en is een mooie vervanger voor het standaard modestraatbeeld.

Bij We Are Labels Den Haag vind je onder andere de volgende merken: MinimummbyM, Moss Copenhagen, Suit, Modström, Another-Label, KronstadtLevi’sSelected Homme.

We Are Labels openingstijden
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
11:00 - 18:00

  Nieuwe webshop!

  Onze nieuwe webshop is live! Shop nu ter ere van het 135-jarig bestaan unieke producten!
  ONTDEK MEER!
  close-link
  Click Me
  0
  YOUR CART
  • No products in the cart.