COVID-19 UPDATEThe shops and restaurants are open!

Akkerman

Voor wie gelukkig wordt van mooi, klassiek schrijfgerei en de bijbehorende accessoires. Prachtige collectie. Een Hofleverancier met een eerbiedwaardige geschiedenis die inmiddels 3 generaties overspant. Sinds 1910 in De Passage. En een juweel in de winkelgeschiedenis van Nederland.

 

Over deze winkel

WinkelP.W. Akkerman, vulpennenspeciaalzaak sinds 1910. Hofleverancier
WatLuxe schrijfwaren, vulpennen, vulpeninkt en accessoires.
Van toenDe gevel met zijn enorme vulpen. En de geschiedenis van de winkel.
Van nuDe collectie pennen, van roestvrij staal, Japanse laqué tot Russische miniatuurkunst.

 

Een bezoekje

aan de firma P.W. Akkerman in De Passage is een uitje voor iedereen die houdt van de klassieke lucht van papier en inkt, de traditie van het schrijven. In blinkende vitrines glimlachen ze je gedistingeerd toe: vulpennen, rollerballs en vulpotloden van exclusieve merken als Montblanc, ST Dupont, Parker en Waterman.

De collectie

is weergaloos en een must-see voor iedere verzamelaar. De prijzen variëren van een paar euro (voor een grapje) tot meer dan € 15.000,= voor een wel héél exclusief exemplaar. Vergeet vooral niet te vragen naar de prachtig handbeschilderde Phoenix collectie.

Uiteraard

kun je bij je nieuwe schrijfinstrument een mooi etui kopen, een tinnen pennenstandaard, een zacht Moleskin notitieboekje, een verzameldoos of een deftige map met papier. Andere accessoires zijn er ook (om een mooi cadeau compleet te maken): manchetknopen en portefeuilles, houten blotters (om de inkt zonder vlekken mee te drogen).

Tsja het zit

in de familie. Al drie generaties. De huidige Meneer Akkerman heeft daar een mooi boek over achter de toonbank liggen. Een juweel van een winkel, zoals je ze niet veel meer vindt, in Nederland. Maar wel in de Passage.

Akkerman openingstijden
Maandag
12:00 – 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 – 17:30
Donderdag
09:00 – 17:30
Vrijdag
09:00 – 17:30
Zaterdag
09:30 – 17:30
Zondag
Gesloten

Adresgegevens

Akkerman

Passage 15

2511 AB Den Haag

0703462264

info@vulpennen.nl

Bezoek onze website

  Nieuwe webshop!

  Onze nieuwe webshop is live! Shop nu ter ere van het 135-jarig bestaan unieke producten!
  ONTDEK MEER!
  close-link
  Click Me
  0
  YOUR CART
  • No products in the cart.