Apple Store

In de Apple Store kun je alle Apple producten uitproberen en mooie accessoires vinden. Onze Specialists beantwoorden al je vragen en kunnen je nieuwe aanwinst direct configureren. Er zijn volop informatieve gratis workshops. En het Business Team helpt je de ideale oplossing te vinden voor je bedrijf. Heb je technische hulp nodig? Dan kun je terecht bij de Genius Bar.

Kijk voor meer informatie op http://www.apple.com/nl/retail/denhaag of download de Apple Store app van de App Store.

 

Over deze winkel

Winkel Apple Store inclusief lichtkoepel en balustrade
Wat Apple-technologie & accessoires & service.
Van toen Computers in snoepkleurtjes.
Van nu Schermen dunner dan dun, technologie sneller dan snel.

 

Een bezoekje

aan de Apple Store is een kick voor technologie-suckers. Maar ook voor diegenen die juist weinig op hebben met apparaten, kunnen hun geluk op met Apple. Alle technologie is gericht op een optimale gebruikerservaring. Eenmaal aan Apple, dan wil je niet anders meer. Dát krijg je ervan.

De producten

van Apple worden ondersteund door gratis workshops in de winkel, mocht je echt álles willen weten van je apparaat. Ook zijn er allerlei leuke accessoires te krijgen. Specialisten nemen de tijd om je vragen te beantwoorden en je nieuwe Apple-product te configureren zoals jij wilt.

Bedrijven

kunnen samen met het Business Team kijken welke oplossingen hen het beste passen. Technische hulp nodig? Dan kun je terecht bij de Genius Bar. En heb je wel eens een product gekocht in een Apple Store? Ook al weet je dat er miljoenen van verkocht worden, op een of andere manier voelt het product speciaal voor jou gemaakt!

Apple Store openingstijden
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 18:00

Adresgegevens

Apple Store

Passage 39

2511 AB Den Haag

0707010300

    0
    YOUR CART
    • No products in the cart.