Du Passage

Even bijkomen op het (overdekte) terras en in de warme Grand Café sfeer van Du Passage in De Passage. Een heerlijk stekje om bij te komen met een prima kaart, van vroege cappuccino tot mooie late wijntjes, diner, lunch, ontbijt. En natuurlijk: koffie met ‘iets erbij’ voor de shoppende passant.

 

Over deze winkel

Winkel Du Passage
Wat Grand Café voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.
Van toen Het mooie overdekte terras, de sfeer.
Van nu Superlekkere koffietjes, de moderne grandcafé-kaart.

Een bezoekje

aan Du Passage is thuiskomen in een ouderwets Grand Café, waar je je mobiel even aan de kant legt om te genieten van een lekkere cappuccino en ‘gewoon een beetje kijken’ naar het winkelend publiek in De Passage. Je zit er prachtig, vorstelijk bijna, op het overdekte terras. Binnen is de sfeer warm en gemoedelijk met een klassieke touch.

De kaart

van Du Passant is er eentje die er voor zorgt, dat je je als bezoeker altijd welkom voelt. Een simpele uitsmijter, een lekkere salade, een lekker soepje of een uitgebreid 3-gangen vis diner: zeg het maar. Geen moeilijkdoenerij maar mooie, eenvoudige gerechten van ‘goede komaf’.

Het uitzicht

door de antieke, overdekte Passage – met het hoge glasplafond – is fenomenaal. Het woordje Grand komt hier vanzelf voor Café te staan, en Du Passage doet er alles aan om je in die sfeer te houden. Welkom!

Du Passage openingstijden
Maandag
08:30 - 20:00
Dinsdag
08:30 - 20:00
Woensdag
08:30 - 20:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 20:00
Zaterdag
08:30 - 20:00
Zondag
11:00 - 20:00

Adresgegevens

Douglas

Passage 62

2511 AE Den Haag

    0
    YOUR CART
    • No products in the cart.