COVID-19 UPDATEDe winkels en horeca zijn geopend!

Ecco Premium

Comfortista’s (mannen en vrouwen) verzamelen! En wel in De Passage, bij ECCO Premium. Bij het wereldmerk ECCO draait alles om Scandinavische minimalisme: elegantie en schoonheid die ontstaat uit functionaliteit (het volgen van de voet) en simplicity – het weglaten van al het overbodige. Schoenen, tassen en accessoires met een Apple-achtige designfilosofie. Mooi in De Passage!

Over deze winkel:

WinkelEcco Premium
WatScandinavian design schoenen en accessoires.
Van toenDe filosofie: form follows function.
Van nuDe sport- en outdoorschoenen van Ecco.

Een bezoekje

aan Ecco levert meer op dan een paar uiterst comfortabele schoenen, sandalen, laarzen, sportschoenen (hardlopers, golfers) of outdoor-stappers. Hier (her)ontdek je de schoonheid van eenvoud, de elegantie van bescheidenheid en klasse van pure, Scandinavische design. Een rustpunt, niet alleen voor je voeten, maar ook voor je geest.

De collectie

is het best te ‘bevatten’ en te waarderen als je de filosofie van Ecco een beetje kent. Het geheim zit ‘m niet in opvallende bling of modieuze grillen, maar juist in de genadeloze precisie, het vakmanschap en de bijzonder doordachte ‘verpakking’ van de ziel van alle Ecco-producten: comfort. Scandinavische Design met een grote D.

Accessoires

beperken zich bij Ecco tot dat wat je echt NODIG hebt en wat OOK en vooral heel comfortabel en stijlvol moet zijn: riemen en portefeuilles, tassen, sokken. Chic-zakelijk of casual-sportief: voor elke gelegenheid het maximale. Ecco.

Ecco Premium openingstijden
Maandag
12:00 – 17:30
Dinsdag
09:30 – 17:30
Woensdag
09:30 – 17:30
Donderdag
09:30 – 21:00
Vrijdag
09:30 – 17:30
Zaterdag
09:30 – 17:30
Zondag
12:00 – 17:30

Adresgegevens

Ecco Premium

Passage 50

2511 AB Den Haag

0880088254

  Nieuwe webshop!

  Onze nieuwe webshop is live! Shop nu ter ere van het 135-jarig bestaan unieke producten!
  ONTDEK MEER!
  close-link
  Click Me
  0
  YOUR CART
  • No products in the cart.