Intertoys

Intertoys is al decennia lang dé winkel goed voor de allervrolijkste kindercadeautjes. En Intertoys is al decennia lang het ultieme kidsparadijs; alles aan Intertoys knippert, rinkelt en maakt geluid. De winkel puilt uit van talloze, kleurrijke artikelen voor sport en spel. Fijn, nu ook in De Passage!

About this store

Winkel Intertoys
Wat Speelgoed en uitgebreide collectie Gifts & Bijoux.
Van toen Vroeger heette de winkel ‘Hobo Faam’.
Van nu De grootste speelgoedwinkelketen in Nederland. Ook in België en Duitsland.

Een bezoekje

aan Intertoys is net een partijtje. Kinderen kijken hun ogen uit; alsof ze in Willy Wonka’s chocoladefabriek wandelen – maar dan is hier alles van speelgoed gemaakt. Ze mogen overal aanzitten, uitproberen, bekijken, zodat het bezoekje als een middagje spelen voor ze voelt.

De producten

zijn voor de allerjongsten tot en met de oudere kinderen. Je vindt er veel bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo, Hot Wheels en Playmobil. Daarnaast biedt de speelgoedgigant een uitgebreide collectie games voor alle platforms en DVD’s. Sinds enkele jaren verkoopt Intertoys ook Gifts & Bijoux.

Bingo!

Dat roep je vanzelf na je net aangeschafte Intertoys-cadeautje. Kinderen zijn eerlijk; je merkt snel genoeg of ze er blij mee zijn of niet. Om zeker te zijn van een schot in de roos, helpen de medewerkers van Intertoys je graag op weg. Ze weten precies welke presentjes bij welke leeftijden passen. Daarbinnen is het speelgoed weer geselecteerd op vaardigheden, interesses en merken. Bingo gegarandeerd!

Intertoys openingstijden
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 17:00

Adresgegevens

Intertoys

Spuistraat 31

2511 BC Den Haag

    0
    YOUR CART
    • No products in the cart.