Novotel

Novotel in De Passage combineert het chique, residentiële Den Haag met alle moderne gemakken van een hedendaags viersterren hotel. Alle belangrijke overheidsgebouwen, ambassades, musea, theaters en winkels vindt u in de buurt. Even winkelen in De Passage: vanuit de lobby stapt u zó de prachtige overdekte Passagegangen binnen. Droog, comfortabel, bevoorrecht…

About this store

Hotel Novotel
Wat Hotel, bar, vergaderfaciliteiten.
Van toen Het monumentale gebouw in De Passage.
Van nu De service en het viersterren-comfort.

Een verblijf

in het Novotel in De Passage biedt een mens het beste vertrekpunt voor het Haagse winkel, toeristen- en zakenleven. Gelegen in het absolute hart van Den Haag vormt De Passage als het ware de lobby van het hotel en omgekeerd: de Passage vormt een prachtige entree naar de kamers, vergaderzalen en suites.

De faciliteiten

van Novotel zijn heel erg van nu. Royale kamers, gezellige bar en gratis Wifi. Ook kinderen worden als VIP’s behandeld – het Novotel is dus ook héél geschikt voor weekendjes of weekjes in Den Haag en aan zee.

Voor zaken

is in het Novotel geknipt. Vergaderingen en evenementen met partners en klanten worden uit-ste-kend verzorgd en geregeld. Wifi is in het hotel uiteraard overal beschikbaar. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en een parkeergarage onder het hotel.

Novotel openingstijden
24/7
Inchecken:
Vanaf 14:00
Uitchecken
Tot 12:00

Adresgegevens

 Novotel

Hofweg 5-7 Den Haag

2511 AA Den Haag

0702039003

    0
    YOUR CART
    • No products in the cart.