YellowKorner

Een unieke kunstfoto voor een betaalbare prijs kun je voortaan aanschaffen bij YellowKorner. Deze galerie annex internationaal fotocollectief is neergestreken in De Passage. Oprichters en vrienden Alexandre de Metz en Paul-Antoine Briat zijn van kinds af aan al gepassioneerd door fotografie. In 2006 leidde dit tot de oprichting van de YellowKorner-formule: hedendaagse fotografie toegankelijk maken voor een breder publiek.

Over deze winkel:

Galerie voor een nieuwe generatie verzamelaars.
Hedendaagse fotografie van over de hele wereld, van jong talent tot de grootste namen.
2 vrienden starten in Frankrijk een fotocollectief, eerste Nederlandse winkel open in Negen Straatjes in Amsterdam.
90 galeries in 20 landen, 2 winkels in Nederland, tweede winkel in De Passage.

Een bezoekje

aan YellowKorner is een kunstuitje op zich. De galerie toont je foto’s van deze tijd, gemaakt door internationale topfotografen, van jong talent tot de bekende namen. Foto’s die straks ook boven jóuw bank kunnen hangen, want YellowKorner hanteert een eenvoudige formule die de prijs laag houdt. Het verhoogt het aantal exemplaren, waardoor de stuksprijs lager komt te liggen.

De collectie

bestaat uit meer dan 10.000 foto’s en vormt een rake afspiegeling van stromingen en trends binnen de kunstfotografie. Neem jong talent als Romina Ressia en het duo ‘Aorta’ of de grootste namen in de fotografie: Slim Aarons, Horst P. Horst, Yann Arthus-Bertrand, Dorothea Lange, Man Ray, Jean Dieuzaide, Bert Stern en de Nederlandse Gaby Fling. YellowKorner is met de fotografen overeengekomen deze foto’s exclusief voor het platform in een hogere oplage te verkopen.

Betaalbaar

zijn de foto’s vanwege de formule die het fotocollectief hanteert: YellowKorner kiest ervoor om 1.000 exemplaren à € 50,- af te drukken, in plaats van 10 afdrukken voor € 5.000,- per stuk. Dankzij het platform van meer dan 90 galeries in 20 landen behoudt de foto wel zijn exclusiviteit. Alle foto’s zijn voorzien van een uniek nummer en echtheidcertificaat en voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitsnormen.

YellowKorner openingstijden
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 17:00

  Adresgegevens

  YellowKorner

  Passage 55

  2511 AC Den Haag

  0
  YOUR CART
  • No products in the cart.