Valentijn in De Passage

Valentijn in De Passage

De Passage in Den Haag, de oudste overdekte winkelpassage van Nederland, bestaat dit jaar 135 jaar. Een uniek jubileum van een bijzondere monumentale winkelpassage dat het hele jaar wordt gevierd met diverse acties en evenementen. 

Valentijnsdag nadert en de rode harten hangen weer in De Passage, het is de hoogste tijd om je geliefde goed te verrassen. De Passage geeft een aantal romantische arrangementen voor jou en jouw partner weg. Wat moet je doen om kans te maken? Neem een foto van jou en je geliefde onder de harten en mail deze naar jubileum@depassage.nl óf plaats de foto online met de #depassage.

Je maakt kans op de volgende prijzen:

  • Een overnachting voor 2 personen in Novotel, inclusief ontbijt
  • Een 3 gangen menu klaargemaakt door de chef van Gallery61, met een glaasje bubbels en een wijnarrangement.
  • Een 2 gangen diner met 2 drankjes naar keuze bij Stan & Co
  • Een chocoladehart van Hop & Stork

De winnaars worden 17 februari bekendgemaakt.

Wil je meer weten over de historie en de verhalen van De Passage? Kijk dan op www.depassage.nl/jubileum of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief deelt De Passage bijzondere historische verhalen met je.

De Passage is een unieke winkelpassage bestaande uit twee delen met beiden hun eigen bijzondere architectuur. Met ruim 50 winkels is deze bijzondere winkelpassage een bezoek meer dan waard. De Passage bevindt zich middenin het centrum van Den Haag en is met het openbaar vervoer heel gemakkelijk te bereiken. Parkeergarages bevinden zich op loopafstand. 

Deel dit ook op social media!

Meer relevante berichten

0
YOUR CART
  • No products in the cart.