COVID-19 UPDATEDe winkels en horeca zijn geopend!

Dungelmann

De deli counter van Dungelmann is een vrolijk ingerichte winkel met prachtige foto’s van de sinaasappels, espressobonen en andere verse waren die bij deze take-away bereid en wel over de toonbank gaan. Dungelmann, klinkt je dat bekend in de oren? Precies. En ze hebben nu iets nieuws, luister maar.

Over deze winkel:

WinkelDeli counter van Dungelmann.
WatTake-away delicatessen.
Van toenHuisgemaakte gehaktballen en croquetten.
Van nuSeizoenssoepen en héél veel andere heerlijken.

Wil je weten

of een Hagenees een échte Hagenees is, dan kun je ‘m namelijk vragen naar de gehaktballen en croquetten van Dungelmann. Bij een échte Hagenees zal er geheid een kreetje van herkenning volgen. Of nog beter, het water ‘m direct in de mond lopen. Dungelmann is een begrip in Den Haag. Eerst was er de slagerij. Toen de Brasserie. En nu:

De deli counter

Dat is de derde winkel van Dungelmann. De deli – in De Passage. De take-away voor betaalbare delicatessen uit het vuistje, of voor onder de arm mee naar huis. Onder andere luxe broodjes (ook spelt), warme gegrilde panini’s, Nespresso koffie, overheerlijke muffins, biologische sappen en smoothies. En soepen.

Soepen?

Inderdaad. Waar Dungelmann beroemd is om z’n croquetten en gehaktballen (in de andere twee winkels worden er in totaal zo’n 3000 stuks per week verkocht), wil het nu groot worden in mooie soepen. Pompoen, meloen, erwten; voor elk seizoen een passend lekkernij en héél betaalbaar. Vanaf € 2,50 krijg je al een bekertje mee. Mmmm.

Dungelmann openingstijden
Maandag
12:00 – 18:00
Dinsdag
10:00 – 18:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 17:00

Adresgegevens

Dungelmann

Passage 65

2511 AC Den Haag

  Nieuwe webshop!

  Onze nieuwe webshop is live! Shop nu ter ere van het 135-jarig bestaan unieke producten!
  ONTDEK MEER!
  close-link
  Click Me
  0
  YOUR CART
  • No products in the cart.