Hamilton Tobacco & Gifts

Een hele mooie speciaalzaak met de ouderwetse sfeer van Hollands Glorie. Fijne rookwaren, prachtige ‘design-pijpen’, humidors en aanstekers,  souvenirs in hoogwaardig Delfts Blauw en zakmessen van Victorinox … Je zou het liefste de hele winkel mee naar huis nemen. De grandeur van vervlogen dagen, een must voor iedere bezoeker van Den Haag.

Over deze winkel:

Winkel Hamilton Tobacco & Gifts
Wat Tabak en souvenirs van ‘het mooie soort’.
Van toen De mooie ouderwetse tabak-souvenir combinatie.
Van nu Het klassieke met een moderne uitstraling.

Een bezoekje

aan Hamilton Tobacco & Gifts neemt je mee terug in de tijd. Toen souvenirwinkels nog geen prullaria verkochten, maar de pure, Hollandse Waren: de fijnste tabakswaren met daarbij de bijbehorende accessoires van bekende merken en souvenirs van Royal Delft (met certificaat). Oh ja, dan nam je natuurlijk ook altijd een zakmes mee, voor vader of zoon. En een krantje, voor bij de koffie. Zo’n winkel dus. Een èchte.

De collectie

van Hamilton Tobacco & Gifts is gevrijwaard van plastic fantastic hippigheid. Wat je hier koopt is ECHT mooi en voor toeristen is Hamilton dan een absolute must-do. De mooie Passage is een bezienswaardigheid, Hamilton zorgt dat je bezoek aan het roemrijke Hollandse verleden echt ‘af’ is.

De cadeaus en souvenirs

van Hamilton zijn van het ouderwetse Hollandse soort tot het hippe van nu. Mooi Delfts Blauw, zakmessen van Victorinox, aanstekers van o.a. St Dupont, pijpen van Chacom en Big Ben. Zelfs als je NIET rookt zou je die graag op je antieke bureau willen leggen, of op de salontafel in de serre. Dat hebbegevoel is het Hamilton-gevoel. Kom ook!

Hamilton Tobacco & Gifts openingstijden
Maandag
12:00 – 17:30
Dinsdag
09:30 – 17:30
Woensdag
09:30 – 17:30
Donderdag
09:30 – 21:00
Vrijdag
09:30 – 17:30
Zaterdag
09:30 – 17:30
Zondag
12:00 – 17:30

Adresgegevens

Hamilton Tobacco

Passage 9

2511 AB Den Haag

0703463494

    0
    YOUR CART
    • No products in the cart.