Pandora

Stijlvol, smaakvol, elegant; eigenlijk alle adjectieven waarmee je een prachtige dame zou willen omschrijven zijn van toepassing op de sieraden van PANDORA. De collectie van deze exclusieve winkel zijn gemaakt voor de vrouw die op verfijnde wijze uitdrukking wil geven aan haar wezenlijke zelf. De klasse en charme van De Passage en PANDORA versterken elkaar, een lust voor diegene die de winkel en de galerij een bezoek brengt.

About this store

Winkel Pandora
Wat Hoogwaardige, betaalbare sieraden voor unieke vrouwen.
Van toen Dertig jaar terug, in Monaco, begint het verhaal…
Van nu Meer dan 10.000 Pandora retailers over de hele wereld.

Een bezoekje

aan PANDORA geeft al snel een sensatie van verrukking. Wat een prachtige ontwerpen en materialen tref je er uitgestald, sieraden waar je je in herkent of die je gewoon mooi toeschijnen, ook al vind je er direct de woorden niet voor. Dat is wat PANDORA nastreeft: jou dit palet aan te bieden, opdat je door middel van een sieraad je individualiteit uit kunt dragen.

De collectie

is ingedeeld op essenties en seizoenen. Kies uit de essence collection een steen die past bij je karakter, wens of gemoed als bedel aan een met de hand afgewerkt sterling zilver en 14k roze gouden armband, bezet met glanzende vierkante zirconia. Betreed de mystieke sprookjeswereld van magische bloemen, kleurrijke parels, glinsterende bladeren en gouden highlights, in sieraden.

Maak

een reis vol wonderbaarlijke ontdekkingen en voel wat bij je past. De collectie van PANDORA is eindeloos, jouw levensverhalen evenzo. Welke gebeurtenis in je leven wil je onderstrepen met een sieraad, welke emotie, welke herinnering of welke karaktereigenschap? Durf de wereld van PANDORA binnen te wandelen…en trakteer jezelf of een ander.

Pandora openingstijden
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
10:00 - 18:00

Adresgegevens

Pandora

Passage 71

2511 AC Den Haag

    0
    YOUR CART
    • No products in the cart.