Pearle

Pearle Opticiens is in 2013 verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Optiek. Een goede binnenkomer om duidelijk te maken waar Pearle nu eigenlijk voor staat. Want dat is helder als glas, een inderdaad niet toevallige beeldspraak; Pearle zet alles op alles om topkwaliteit oogzorg te bieden, betaalbaar voor iedereen. De opticien heet je welkom in z’n gloednieuwe vestiging in de gewelven van de mooie Passage.

Over deze winkel:

Winkel Pearle
Wat Topkwaliteit oogzorg.
Van toen 1961. Stanley Pearle start in de VS met oogzorg.
Van nu Pearle wereldwijd, en slaat z’n vleugels uit in De Passage.

Een bezoekje

aan Pearle is een goed idee, wil je de boel weer op scherp zetten. Wat optiek betreft. Want goed zien is meer genieten en gezonder leven. Knijp je veel met de ogen? Kom eens langs voor een gratis oogmeting. Niet voor niks is de missie van Pearle, “je leven lang goed zien”. Pearle draagt die missie uit door de rusten op de pijlers van deskundigheid, vakbekwaamheid en service.

De diensten

van Pearle betreffen het meten van je ogen en een adequate oplossing aanreiken. Houd je van naturel, kies je voor lenzen. Maar op z’n tijd een pittig (of bescheiden) montuur op je neus kan ook heel leuk zijn. Je kunt natuurlijk wisselen en spelen met de mogelijkheden; brillen zijn als sieraden. Pearle verzorgt eveneens zonnebrillen voor je op sterkte. En draag je lenzen, kom dan geregeld terug voor controle om de optimale conditie van je ogen te waarborgen.

Een scala

aan garanties heeft Pearle voor jou in huis. Bevalt de bril je bijvoorbeeld niet, omdat je toch liever voor dat andere model ging; binnen twee maanden kun je je aankoop nog ruilen. Je hebt altijd twee jaar garantie op iedere aanschaf. En Pearle gaat nog wel even door met aantrekkelijke acties: voor 99 euro heb je al een complete bril. Of check de zogeheten leeftijdskorting. Geniet van een levenslange gratis service! Je neuriet vanzelf het liedje: Pearle, Pearle, Pearle, Pearle…

Pearle openingstijden
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 18:00

Adresgegevens

Pearle

Passage

2511 AC Den Haag

    0
    YOUR CART
    • No products in the cart.