Starbucks Coffee

Suzanne, Marie-Louise, Sebastiaan? Inderdaad, bij Starbucks maken ze je koffie-moment persoonlijk, roepen ze je naam wanneer je Tall Skinny Latte klaar is. Ach, we hoeven je natuurlijk niks nieuws te vertellen. Want wie kent Starbucks niet en sterker nog, wat is De Passage zonder Starbucks? Precies.

Over deze winkel:

Winkel Starbucks Coffee
Wat Koffiehuis, laptoppen & bijkletsen!
Van toen In the States? Starbucks pakken!
Van nu Jippie, Starbucks is ook gewoon ‘van ons’

Een bezoekje

aan Starbucks – omdat het tijd is voor een cafeïneshot, voor een vier uur-theemomentje na een rondje winkelen in De Passage. Maar de perfecte koffie-hangout is ook goed voor een treat, omdat je het gewoon verdient. Dé plek om bij te komen tussen huis en werk in. Tijdens een drukke dag, even een Frappuccino halen of een Caramel Macchiato met een Cinnamon Swirl Donut.

De producten

van Starbucks zijn nogal jammie. Starbucks zoekt vol passie naar de beste, verantwoord geproduceerde koffiebonen, en dat proef je. De bonen worden met uiterste zorg gebrand en daarbij is de hele Starbucks-bedrijfsvoering gericht op het verbeteren van de levensomstandigheden van de mensen die onze bonen telen. Betrokkenheid tot en met de laatste koffieboon aan toe.

Cadeau-ideeën

heb je bij Starbucks óók genoeg. Wat te denken aan een leuke mok met het Starbucks-logo erop? Een snoezig doosje met mintjes voor op je bureau of in je handtas. Kortom, even langs Starbucks dus.

Starbucks Coffee openingstijden
Maandag
07:00 – 22:00
Dinsdag
07:00 – 22:00
Woensdag
07:00 – 22:00
Donderdag
07:00 – 22:00
Vrijdag
07:00 – 22:00
Zaterdag
08:00 – 23:00
Zondag
08:00 - 22:00

Adresgegevens

Starbucks Coffee

Grote Marktstraat 44

2511 BJ Den Haag

    0
    YOUR CART
    • No products in the cart.