Kilo Kilo opent nieuwe Vintage Store op 20 april

Den Haag – Kilo Kilo, het vooruitstrevende vintage merk, is verheugd om de opening van haar nieuwste winkel in de schilderachtige Passage aan te kondigen. Deze lancering markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor Kilo Kilo, dat bekend staat om zijn unieke verkoopconcept van mode per kilo. De zorgvuldig geselecteerde collectie benadrukt duurzaamheid en biedt shoppers unieke vondsten die nergens anders te vinden zijn.

Met een diepe wortel in de lokale gemeenschap, bouwt Kilo Kilo voort op succesvolle samenwerkingen met lokale kunstenaars en ambachtslieden, waarmee het merk een rijke, culturele shoppingervaring biedt. “Onze nieuwe locatie in de Passage is niet zomaar een winkel, het is een culturele duik in de wereld van mode, waar elke aankoop een verhaal vertelt,” zegt de oprichter van Kilo Kilo.

De nieuwste Kilo Kilo store is meer dan een plek om te shoppen; het is een beweging tegen de snelle consumptie van fast fashion, een platform voor opkomend kunsttalent, en een thuisbasis voor iedereen die zoekt naar mode met diepgang en betekenis. “We willen dat onze klanten zich deel voelen van iets groters. Het gaat om het vieren van stijl, geschiedenis en duurzaamheid, allemaal onder één dak,” voegt het team toe.

Die zoektocht naar mode die zowel stijlvol als duurzaam en betekenisvol is, komt tot een hoogtepunt met onze feestelijke opening op 20 april. Dit is jouw uitnodiging om deel uit te maken van een gemeenschap die zich inzet voor een betere wereld, één kilo vintage tegelijk.

Voor meer informatie:

www.kilokilovintage.nl

Deel dit ook op social media!

Meer relevante berichten

0
YOUR CART
  • No products in the cart.