Huur Appartementen opgeleverd

De Passage, het oudste overdekte winkelgebied van Nederland, kondigt  met trots aan dat de renovatie en transformatie van de eerste woningen is voltooid. Vanaf medio juni zijn de high-end appartementen met de naam Residence De Passage in dit historische gebouw opgeleverd en de sleutels zijn aan de huurders overhandigd.

In de tijd dat De Passage in Den Haag werd opgericht in 1885, was het gebruikelijk dat winkeliers boven hun eigen winkel woonden. Later werd deze ruimte met name voor opslag gebruikt of kwam het leeg te staan. Met het oog op het herstel van de oude glorie van De Passage en het vitaliseren van de binnenstad, heeft a.s.r. real estate (namens eigenaar ASR Dutch Prime Retail Fund) in samenwerking met o.a. SENS real estate BV, Kentie + Partners, Studio ID+, , een plan ontwikkeld om wonen weer te integreren in dit iconische gebouw.

De afgelopen maanden hebben de (eerste) leegstaande ruimten een intensieve renovatie ondergaan en zijn getransformeerd tot hoogwaardige gemeubileerde appartementen onder de naam Residence De Passage. In samenspraak met de gemeente Den Haag en onder meer Lutz Real Estate is er een concept ontwikkeld dat inspeelt op de groeiende behoefte aan binnenstedelijk wonen voor diverse doelgroepen.

De appartementen van circa 35 m2 tot 50 m2 zijn praktisch en stijlvol ingericht en energiezuinig (label A). De aantrekkelijke omgeving zorgt voor fris eigentijds wonen met tal van vrijetijdsmogelijkheden midden in het centrum van Den Haag.

De oplevering van de appartementen markeert een belangrijk hoogtepunt in De Passage. Het Rijksmonument, met zijn rijke geschiedenis, heeft een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan zijn bestaan. Vanaf nu kunnen bewoners genieten van het wonen in dit unieke gebouw, waar de perfecte balans tussen historische charme en moderne luxe is gecreëerd.

Voor meer informatie over Residence De Passage kunt u terecht op de website www.residencedepassage.nl 

Residence De Passage nodigt iedereen uit om dit historische winkelgebied te herontdekken en te ervaren hoe het wonen, winkelen en de rijke geschiedenis samenkomen in het hart van Den Haag.

 

 

 

Deel dit ook op social media!

Meer relevante berichten

0
YOUR CART
  • No products in the cart.