Vernieuwde boutique Nespresso

Vrijdag 12 april heropent Nespresso de deuren van haar vernieuwde boutique in De Passage. De boutique is getransformeerd naar het nieuwe concept van Nespresso, waarbij koffie als beleving centraal staat. Den Haag is de tweede stad in Nederland waar Nespresso het nieuwe concept verwelkomt, na het succes van de flagship boutique aan de Van Baerlestraat in Amsterdam.

“Met de opening van onze tweede boutique met het nieuwe concept, laten we Den Haag in een van Europa’s mooiste winkelgalerijen op een geheel nieuwe en inspirerende manier kennismaken met de diepgewortelde passie en innovatie van Nespresso voor duurzame kwaliteitskoffie. Koffieliefhebbers kunnen hier de wereld van Nespresso ontdekken, waarbij het proeven van koffie centraal staat,” aldus Kika Buhrmann, CEO Nespresso Nederland.

Duurzaam design en een dynamische service           
Nespresso’s
nieuwe concept weerspiegelt de langdurige inzet en ambitie van Nespresso om klanten een duurzame kop koffie te bieden. De boutique draait volledig op hernieuwbare energie en maakt gebruik van gerecyclede materialen, zoals tafels gemaakt van koffiedik en FSC-gecertificeerd hout. Het beige-crème kleurenpalet van het nieuwe boutique-concept is zorgvuldig gekozen om in harmonie te zijn met de natuur en een warme sfeer te creëren. De boutique straalt lichtheid uit met natuurlijke accenten zoals groene planten, eiken, beige leemstenen en pleisterwerk op basis van ruwe aarde.

Bovendien wordt in de Haagse boutique van een primeur gesproken. Het is de eerste Nespresso boutique wereldwijd waar de koffiespecialisten rondlopen met tablets voor een dynamische, op maat gemaakte serviceverlening. Daarmee zijn kassameubels overbodig.

Deel dit ook op social media!

Meer relevante berichten

0
YOUR CART
  • No products in the cart.