Drie weekenden; Summer Sale Weekends 2022 in de binnenstad van Den Haag

Drie weekenden; Summer Sale Weekends 2022 in de binnenstad van Den Haag 

Yes! Maak je klaar voor de drie shopping zomerweekenden in de binnenstad van Den Haag in juni en juli!  Wie deze Summer Sale Weekends bezoekt kan hoog oplopende kortingen en diverse acties bij verschillende  winkels en restaurants verwachten. Daarnaast zorgen spetterende muzikale optredens, te gekke aankleding  en entertainment voor drie onvergetelijke weekenden. De Summer Sale Weekends vinden plaats op  zaterdag 18 juni – zondag 19 juni, zaterdag 25 juni – zondag 26 juni en zaterdag 2 juli – zondag 3 juli in de  binnenstad van internationale winkelstad Den Haag. 

Eenmalige andere invulling van de reguliere ShoppingNight 

Pre-corona werd jaarlijks de ShoppingNight, het grootste shopping evenement van Nederland, georganiseerd. Vanwege de onzekerheden die Corona met name aan het begin van het jaar met zich mee bracht en de grote  tekorten aan personeel in de retail heeft de organisatie dit jaar besloten om dit grote event eenmalig om te  toveren in niet één avond maar drie weekenden sfeervol shoppen in de binnenstad. In 2023 komt de  ShoppingNight groots terug op vrijdag 30 juni! 

Dans je nieuwe schoenen in op straat 

De Summer Sale Weekends zullen geen doorsnee weekenden zijn, maar een combinatie van winkelen met muzikale verassingsoptredens, acts en straattheater in de gezellige en gastvrije binnenstad van Den Haag.  Geniet met volle teugen van het kleinste radiostation van de Benelux; Radio Barkas! Vanuit deze bijzondere  bolide worden originele singletjes en LP’s uit de jaren vijftig en zestig gedraaid. Van rock&roll tot ska, surf, soul  en mambo, van rhythm&blues tot funk, exotische jazz, calypso en cumbia. Dans je nieuwe schoenen in op  straat! Bezoekers kunnen verrast worden door spontane operaoptredens van operazangers van de Nationale  opera of zingende dames in unieke ‘shopping bag dresses’ tegen het lijf lopen. Noteer een (of meerdere) van  deze data dus alvast in je agenda, want dit wil je zeker niet missen! Benieuwd naar alle aanbiedingen, extra’s  en het volledige programma? Houd dan de website in de gaten: www.summersaleweekends.nl. En voor de fanatieke shoppers: de ShoppingNight zal volgend jaar terugkeren op vrijdag 30 juni 2023!

Deel dit ook op social media!

Meer relevante berichten

0
YOUR CART
  • No products in the cart.